Fridays For Future | Vineri, marș pentru climă la Cluj

Fridays For Future | Vineri, marș pentru climă la Cluj
| Foto: Facebook/Fridays for Future Romania

Al doilea marș pentru acțiune climatică, organizat de mișcarea Fridays For Future din România și Climate Strike Romania, va avea loc pe 29 noiembrie în Cluj-Napoca, dar și în Capitală şi alte oraşe.

Clujenii sunt chemați vineri să participe la încă un marș pentru climă, organizat de mișcarea Fridays For Future din România și Climate Strike Romania, care va avea loc simultan, în 28 decembrie, în Cluj-Napoca, București și încă 10 orașe. Organizatorii transmit că întâlnirea pentru marș va avea loc pe strada Eroilor, la "Clopot", la ora 17.00.

"Mergem pe lângă piața Avram Iancu partea cu Casa Armatei, ne oprim un puțin la prefectură, pe platoul CEC, apoi ne întoarcem pe 21 Decembrie 1989, trecem pe lângă piața Unirii și ajungem înapoi la "Clopot".  Vă așteptăm cu instrumente ritmice, chiar și improvizate, cu pancarte și voci puternice! Pentru o atmosferă energică şi frumoasă invităm pe toată lumea să aducă instrumente ritmice, dar chiar şi oale sau sticle cu pietre! De asemenea, îi invităm pe toƫi muzicienii din domeniul ritmic să se alăture şi să ghideze "performanƫa" tuturor. Să ne facem auziƫi împreună!", scriu cei de la Fridays For Future, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fridays For Future este o inițiativă globală care a pornit de la Greta Thunberg, activista suedeză care a început să protesteze anul trecut împotriva lipsei măsurilor urgente de combatere a schimbărilor climatice. Astăzi, protestele s-au extins în peste 100 de țări și 500 de orașe, inclusiv în România.

Comenteaza