Funcţionar al Primăriei Floreşti, prins în timp ce lua mită. De la cine a primit-o

Funcţionar al Primăriei Floreşti, prins în timp ce lua mită. De la cine a primit-o
Un funcţionar al Primăriei Floreşti este urmărit penal pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant delict.

Din probatoriul administrat a rezultat că persoana în cauză, Ionuţ Sorin Cocan, i-a pretins unui bărbat, B.T.F., suma de 1.000 de lei pentru a-l ponta în fişa de prestare a muncii în folosul comunităţii, fără ca acesta să se prezinte efectiv la desfăşurarea activităţilor, informează clujust.ro.

Totul a avut loc în contextul în care B.T.F. se afla în perioada de supraveghere ca urmare a unei condamnări definitive, astfel că el trebuia să desfăşoare 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Conform sursei citate, funcţionarul Primăriei Floreşti a fost prins în flagrant, în timp ce primea suma de 800 de lei, în data de 10 februarie. În ziua următoare, magistraţii Tribunalului Cluj au decis să dispună măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile faţă de acesta, începând cu data de 11 februarie şi până la data de 11 martie.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul este obligat să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat. De asemenea el nu are voie să comunice cu B.T.F şi cu F. I., pe orice cale, direct sau indirect. În cazul în care încalcă cu rea-credinţă măsura arestului la domiciliu sau a obligaţiilor care îi revin, arestul la domiciliu poate fi înlocuit cu măsura arestării preventive.

Comenteaza