Gheorghe Dincă, profil de criminal: "Îi plăcea să omoare câinii, să îi vadă că se chinuie". Detalii din Casa Groazei

Gheorghe Dincă, profil de criminal: "Îi plăcea să omoare câinii, să îi vadă că se chinuie". Detalii din Casa Groazei
| Foto: mediafax.ro

Una dintre persoanele care îl cunoaşte de mic copil pe Gheorghe Dincă, suspectul de 66 de ani din Caracal, spune despre acesta că este un om extrem de violent. Şi-a lovit copiii în repetate rânduri şi a primit interdicţie să mai plece în Italia, după ce ar fi încercat să o agreseze pe o tânără.

Potrivit sursei care a dorit să îşi păstreze anonimatul, tatăl lui Gheorghe Dincă se ocupa de ucisul cailor bolnavi. Crescut în preajma unor scene violente, Gheorghe, un copil şi mai apoi un om matur destul de singuratic, avea o plăcere în a ucide la rândul său câinii.

"Îi plăcea să vadă cum se chinuie. Era sadic. Nu făcea o faptă bună, el mai bine lovea", se spune despre Gheorghe Dincă.

Suspectul în cazul crimei de la Caracal este descris ca fiind un om retras. "Nu era nici în şcoală o minte strălucită. A şi rămas repetent. Era retras şi atunci, nu prea vorbea. Totuşi, după ce a crescut a început să fie interesant pentru femei, mai ales că era un băiat înalt, blond".

În tinereţe a muncit ca la spitalul din Caracal, ca personal auxiliar, iar mai târziu a încercat să îşi facă un service auto. Alţi vecini au povestit că era foarte violent cu angajaţii săi, afacerea durând circa 5 ani, între 1995 şi 2000.

Sursa, citată de Mediafax, a povestit că Dincă şi-a construit singur "casa groazei" din Caracal, acolo unde au fost identificate rămăşiţele umane.

După anul 2000 a plecat, împreună cu soţia şi trei băieţi în Italia. Cunoscuţii bărbatului spun însă că în străinătate acesta a intrat într-o relaţie intimă cu o româncă plecată tot din sudul ţării, iar relaţia s-a încheiat brusc când Gheorghe ar fi fost prins încercând să abuzeze de fiica femeii. Aceleaşi surse susţin că omul a revenit în Caracal, după ce a avut interdicţie timp de 5 ani să mai calce în Italia.

"Familia l-a suportat, dar era foarte violent cu copiii lui".

După ce a revenit acasă, puţini au fost cei care i-au călcat pragul. Vecinii spun că a cerut să fie construit gard înalt, iar cei care îi călcau pământul erau loviţi.

Un detaliu şocant, spune sursa citată de Mediafax, este faptul că în curtea casei erau foarte multe gropi. Întrebat la un moment dat de ce face atâtea gropi, Gheorghe ar fi răspuns că acolo pune fierul vechi.

Tot ce ştiau apropiaţii e că bărbatul vânduse o bucată de pământ şi trăia din acei bani. Periodic mergea la un târg unde ducea fier vechi. Şi cam acesta îi era tot venitul.

Chiar şi cei doi-trei oameni care îl căutau erau îngroziţi de mizeria în care stătea. "Era exact aşa: Casa Groazei. Şi o construise cu mâna lui".

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de viol şi trafic de minori.

Comenteaza