Gore, încă o condamnare

Gore, încă o condamnare
Pe lângă condamnarea de 12 ani pentru tentativă de omor, Marius David a mai primit una, de un an şi şase luni.

Gore a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca la un an şi şase luni închisoare cu executare pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi port ilegal de armă albă.

Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată cu recurs. Condamnarea vine după scandalul produs în martie 2011, în cartierul Mănăştur.

UPDATE ora 11.07

"Marius David a fost condamnat la 1 an şi 6 luni pentru ultraj contra bunelor moravuri şi la 10 luni de închisoare pentru port ilegal de armă. În urma contopirii, a rămas pedeapsa de 1 an şi 6 luni. Sentinţa poate fi atacată cu recurs în 10 zile de la pronunţare", a declarat pentru ziuadecj.ro Lucian Marian, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Cluj-Napoca.

Gore a fost condamnat şi la 12 ani de închisoare de Tribunalul Cluj, pentru tentativă de omor calificat, pentru că l-a înjunghiat pe un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe, incidentul având loc în august 2011. În cazul în care sentinţele vor rămâne definitive, pedepsele se vor contopi juridic, adică va executa pedeapsa cea mai grea la care se poate adăuga un spor.

Comenteaza