News alert Halep, cetățean de onoare al Clujului. Boc: "Bine ai revenit!"

Halep, cetățean de onoare al Clujului. Boc: "Bine ai revenit!"
| Foto: Facebook/Emil Boc

Jucătoarea de tenis Simona Halep a acceptat să devină cetățean de onoare al Clujului. Anunțul a fost făcut de primarul Emil Boc.

"Simona Halep , Bine ai revenit la Cluj-Napoca!
Simona Halep va fi cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca!

Ma bucur foarte mult ca Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca", a anunțat primarul Emil Boc, într-o postare, pe Facebook.

"Dincolo de performanta extraordinara obtinuta la tenis, Simona Halep este un model pentru o intreaga generatie, pentru toti romanii. Prin talent, munca, eleganta , modestie si tenacitate , Simona Halep inspira oameni atat din Romania cat si de pe intreg mapamondul. Iti multumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie si mandrie pe care ni le-ai oferit! Si, cu siguranta, vor urma si altele! Simona, suntem alaturi de tine ! Si la bine, si la greu! Marea noastra campioana se afla din nou la Cluj-Napoca, alaturi de alti doi sportivi legendari ai Romaniei, Ion Tiriac si Ilie Nastse, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului.

„Întâlnește-ți campionii! este adresat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani, fiind organizat de Federația Română de Tenis și Winners Sports Club. Acordarea titlului de cetatean de onoare urmeaza sa se faca intr-o sedinta viitoare a Consiliului local", a mai precizat primarul.

Simona Halep a sosit la Cluj unde participă, marți, alături de legendele tenisului românesc, Ion Țiriac și Ilie Năstase, la o acțiune organizată de Federația Română de Tenis și Winners Sports Club, ce are ca scop popularizarea sportului în rândul copiilor. Cei mici, cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani vor avea ocazia să discute cu Halep, Năstase și Țiriac și chiar să schimbe mingi cu cei trei.

Evenimentul are loc marți, 15 octombrie, începând cu ora 11:00, la Winners Sports Club, în Parcul Rozelor.

Comenteaza