Halucinant! Tânăra din Cluj a fost înjunghiată pentru că nu-și putea opri fetița din plâns/ Mesajul transmis de agresor

Halucinant! Tânăra din Cluj a fost înjunghiată pentru că nu-și putea opri fetița din plâns/ Mesajul transmis de agresor

Tânăra mamă a fost înjunghiată de mai multe ori în plină stradă de iubitul ei. De față erau cei doi copii ai victimei și sora acesteia, toți minori.

"O iubesc", e mesajul care apare pe hanoracul bărbatului încearcă să obţină iertare din partea judecătorilor. Dar imaginile spun contrariul. Şi-a înjunghiat iubita cu o furie oarbă, de nouă ori, fără să se oprească, inclusiv în piept.

 "S-au tot certat, el s-a dus mai în faţă, după aceea, a venit înapoi, a lovit-o, doamna nu ştiu ce-a spus. După care el a venit şi-a înjunghiat-o şi a lăsat-o acolo, după care s-a tot plimbat pe aici, înainte-înapoi", povestește un martor, potrivit observatornews.ro.

Agresorul şi-a ieşit din minţi pentru că tânăra nu reuşea să îşi facă fetiţa de un an şi opt luni să se oprească din plâns. De faţă erau cealaltă copilă, în vârstă de trei ani, dar şi sora victimei, de 12 ani. Cei doi iubiţi erau împreună de nouă luni. Iar copiii sunt dintr-o altă relaţie.

Bărbatul i-a luat tinerei 150 de lei şi cheile de la casă.

După audieri, procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din tâlhărie în tentativă de omor. Bărbatul a fost arestat preventiv şi îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Tânăra, în stare gravă la Terapie Intensivă

Tânăra de 21 de ani a fost operată de urgență după ce a fost înjunghiată în plină stradă de concubin, un tânăr de 25 de ani din Cluj-Napoca. Conform reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, aceasta a fost înjunghiată de mai multe ori în zona toracelui și se află în stare gravă la Terapie Intensivă.

"Politraumatism prin injunghiere toraco-abdominală, s-a intervenit chirurgical în urgență. Pacienta e acum intubată, drenată toracic bilateral. E monitorizată pe terapie intensivă. Prognosticul rămane rezervat", au precizat reprezentanții SCJU Cluj.

Comenteaza