Hoață de locuințe, "profit" de peste 24.000 de lei la Cluj. Ce tactică folosea

Hoață de locuințe, "profit" de peste 24.000 de lei la Cluj. Ce tactică folosea

Polițiștii au depistat și reținut o femeie bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţe din Cluj-Napoca şi Floreşti.

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secţiile 2 și 6, Biroul de Investigaţii Criminale, beneficiind de sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au identificat şi reţinut, marți, o femeie de 28 de ani, din comuna Valea Lupului, judeţul Iaşi.

Femeia este bănuită că, în perioada 2017 – 2019, ar fi comis mai multe furturi din locuinţe - 5 acte materiale, în Cluj-Napoca şi Floreşti.

Potrivit polițiștilor, femeia ar fi pătruns în imobile, prin câştigarea încrederii proprietarilor/închirierea apartamentelor în regim hotelier, de unde ar fi sustras laptop-uri, tablete şi televizoare.

"Prin faptele sale, femeia ar fi cauzat un prejudiciu total de peste 24.000 de lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi furt, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal", precizează IPJ Cluj.

Faţă de femeie a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea măsurii, aceasta să fie prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza