Horoscop de weekend

Horoscop de weekend
Berbec
Ai libertate totală să decizi ce e mai bine pentru tine, fără să ţi se spună ce să faci. Nu există un şef care să-ţi dea ordine, nici un părinte care să-ţi ţină o “predică” despre maturitate şi responsabilitate, dar, tocmai pentru că tu eşti singurul care răspunde de tot, greutatea momentului pare mai mare ca oricând.

Taur
Primeşti o veste neaşteptată care
îţi strică planurile făcute pentru azi, dar ai noroc că nu le-ai pregătit în cel mai mic detaliu, fiindcă trebuie să le modifici sau să renunţi complet la ele, parcă nu e pierderea atât de mare.

Gemeni
Tot efortul depus cu pasiune şi cu entuziasm va avea efectele dorite, deci nu renunţa la ce ai început. E posibil ca o grăbire a ritmului de evoluţie să te ducă mai repede la rezultatele visate, deci merită să te grăbeşti un pic.

Rac
Nimeni nu ştie să preţuiască mai bine vestea care soseşte azi. Îi acorzi o însemnătate aparte, de parcă ar fi un moment-cheie în planurile tale viitoare, spunând că ceea ce se decide acum dictează practic sensul următoarelor etape.
Leu
Familia poate fi şi cel mai bun aliat, dar şi cel mai mare “duşman”, pentru că nu poate fi întotdeauna de acord cu tine. Fiecare membru al familiei are părerea sa şi azi şi-o susţine cu fermitate. Poate nu e uşor de priceput, dar... nu numai tu ai dreptate.

Fecioară
Iubirea nu inspiră seriozitate şi încredere, dar dacă nu ai pretenţii să se nască de aici o relaţie definitivă, şansa care se iveşte
se potriveşte perfect unei simple distracţii. E plăcut jocul seducţiei, mai ales când nu ai intenţii serioase.

Balanţă
Eşti obosit şi, deşi ai dori şi tu o zi de odihnă, nu prea ai parte de aşa ceva. Şi azi ai o mulţime de treburi de rezolvat, fie că sunt de natură profesională, fie de natură casnică, dar cum nu le poţi amâna, trebuie să te ocupi de ele cu prioritate.

Scorpion
Recunoşti cu simţ de răspundere unde ai greşit şi consideri că a venit vremea să repari gafa de odinioară. Spui adevărul cu un ton matur şi responsabil şi te arăţi dispus să faci tot ce trebuie pentru a restabili ordinea corectă a unei acţiuni.
Săgetător
Te rupi puţin de actualitate şi arunci o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient
să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te opreşti din mers şi să te întorci în alte vremuri.

Capricorn
Nu te deranjează banalul acestui weekend, pentru că lipsa de evenimente deosebite oferă starea necesară pentru a te ocupa de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp până acum. Te cufunzi în tot felul de activităţi domestice de rutină.

Vărsător
Deşi unii povestesc ce frumos va
fi un eveniment anunţat pentru perioada următoare, tu ai mari rezerve şi nu te laşi convins de promisiunile lor. Preferi să te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar dacă şi tu faci parte dintre cei mai mari visători.

Peşti
Există un schimb excelent de afecţiune şi de emoţii între tine
şi persoana iubită, ceea ce va transforma această zi într-una perfectă pentru viaţa sentimentală. Dacă abia acum cunoşti pe cineva nou, atracţia poate fi reciprocă şi instantanee.

Comenteaza