Hoţ cu tupeu. A prădat depoul de fier vechi şi s-a suit la volan băut şi fără permis

Hoţ cu tupeu. A prădat depoul de fier vechi şi s-a suit la volan băut şi fără permis
Un tânăr a ajuns în spatle gratiilor după ce a furat zeci de kilograme de fier vechi de la depoul din Cluj-Napoca şi apoi s-a suit la volan deşi era băut şi avea permisul de conducere reţinut.

"La data de 19.08.2016, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca - Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi că o persoană de sex masculin sustrage diferite bunuri din zona depoului. La faţa locului, poliţiştii au fost informaţi, de către un agent de pază, că persoana care făcea obiectul sesizării a reuşit să fugă cu bunurile sustrase, cu un autoturism", transmit reprezentanţii IPJ Cluj. 

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, din comuna clujeană Sânpaul, a fost orpit în trafic în Baciu. Avea permisul de conducere reținut, fiind cercetat în alte dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

În urma controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra bărbatului 2 chitanţe de predare a 46 de kilograme de fier vechi pe care l-ar fi sustras din zona depoului din Cluj-Napoca.

Întrucât acesta părea băut, tânărul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat.
Acesta a fost reţinut de către polițiști pe o perioadă de 24 de ore, iar magistrații au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comenteaza