Hoţi trecuţi de prima tinereţe, prinşi la Cluj. Cu ce-şi "completau" pensia

Hoţi trecuţi de prima tinereţe, prinşi la Cluj. Cu ce-şi
Doi clujeni au fost reţinuţi de poliţiştii din Cluj pentru furt. Hoţii sunt trecuţi de prima tinereţe.

La data de 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj- Napoca au identificat şi reţinut o femeie bănuită de comiterea unui furt.

În fapt, la data de 17 noiembrie 2017, femeia, în vârstă de 69 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla într-un magazin de pe Calea Floreşti, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi sustras din poşeta persoanei vătămate un portmoneu cu acte şi circa 1.000 de lei. În urma probatoriului administrat, faţă de femeie a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a femeii.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat bănuit de furt, la scurt timp de la comiterea faptei.

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, un bărbat ar fi sustras o bicicletă din parcarea unui supermarket din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca. Poliţiştii au demarat verificări, iar la circa o oră de la sesizarea faptei a fost identificat un bărbat, de 55 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea faptei. În urma depistării, bicicleta a fost recuperată şi predată persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Etichete
Comenteaza