Foto 460.000 de lei îngropaţi în pământ de hoţii de cupru

460.000 de lei îngropaţi în pământ de hoţii de cupru
Hoţii au îngropat în pământ banii proveniți din comercializarea cuprului
Hoţii au îngropat în pământ banii proveniți din comercializarea cuprului
Hoţii au îngropat în pământ banii proveniți din comercializarea cuprului

Poliţiştii au găsit banii din comercializarea cuprului furat din semiremorca unui camion  aflat pe raza județului Cluj, îngropaţi în pământ, în comuna Vințu de Jos, județul Alba. 

În cursul zilei de joi, 8 septembrie, în urma activității desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, 4 bărbați bănuiți de sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dipsunerii de măsuri preventive.

Astfel, în cauză au fost emise un mandat de arestare prevenitvă, un mandat de arestare la domiciliu și 2 măsuri de control judiciar.

De asemenea, astăzi 8 septembrie a.c., în cadrul activităților investigativ-operative, în comuna Vințu de Jos, județul Alba, polițiștii au descoperit și ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-un diplomat asuns sub pământ, proveniți din comercializarea cuprului.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, a transmis IPJ Cluj. 

Cuprul a fost furat din semiremorca unui camion care avea direcția Ploiești spre Germania, și se afla parcată pe raza județului Cluj.

Comenteaza