Hoții de lemne nu stau acasă! Tineri prinși după ce au tăiat 4 arbori

Hoții de lemne nu stau acasă! Tineri prinși după ce au tăiat 4 arbori

Trei persoane, dintre care doi adolescenți, au fost surprinse în timp ce tăiau ilegal mai mulți arbori într-o pădure din Cluj.

”La data de 27 martie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați de către un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Gherla despre faptul că, în timp ce se afla în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în pădurea amplasată în extravilanul localității Nima, comuna Mintiu Gherlii, a surprins trei persoane în timp ce  tăiau mai mulți arbori. Aceștia ar fi fugit de la fața locului cu o autoutilitară la vederea acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au găsit autoutilitara și au identificat proprietarul acesteia, stabilind că este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din comuna Iclod. De asemenea, au mai fost identificați doi minori de 15 și 16 ani care l-ar fi ajutat pe bărbat la tăierea arborilor.

Deplasându-se la fața locului împreună cu pădurarul, polițistii au constatat că au fost tăiați 4 arbori, reprezentând un volum de 2,432 m3, în valoare de 1.285 lei.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia pădurarului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza