Şi-a speriat zdravăn părinţii! Copil de 5 ani din Cluj, cu bicicleta din Apahida în Jucu

Şi-a speriat zdravăn părinţii! Copil de 5 ani din Cluj, cu bicicleta din Apahida în Jucu

Sperietură pe cinste pentru părinţii unui copil de 5 ani din localitatea clujeană Apahida. Copilul a ieşit la plimbare cu bicicleta şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii clujeni au fost solicitaţi să intervină pentru găsirea unui copil în vârstă de 5 ani din comuna Apahida care a dispărut de la domiciliu. "La data de 10 septembrie, în jurul orei 17.05, poliţiştii clujeni au fost sesizaţi prin Apelul Unic de Urgenţă 112 despre faptul că de pe raza comunei Apahida, a dispărut de la domiciliu un copil în vârstă de 5 ani, ieşit la plimbare cu bicicleta, în jurul orei 13.30, pentru a ajunge la o casă a familiei, aflată în construcţie, în aceiaşi localitate dar nu a ajuns acolo iar părinţii l-au căutat singuri până la ora apelului", transmite ISJ Cluj. 

Pentru găsirea copilului au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie judeţean Cluj – Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliția Municipiului Cluj-Napoca, poliţişti criminaliști împreună cu câinele de urmă, poliţişti din cadrul Poliției Locale Apahida și jandarmi din cadrul Inspectoratului Jedeţean de Jandarmi Cluj.

Din fericire, copilul a fost găsit teafăr la locuinţa unchiului său. La un sat distanţă. "În timpul operaţiunilor de căutare, tatăl copilului a fost contactat telefonic de fratele său, din comuna Jucu, judeţul Cluj, care i-a adus la cunoştinţă faptul că minorul este la locuinţa sa, unde l-a găsit în momentul în care a ajuns acasă". 

Comenteaza