Şi băut şi vitezoman. Poliţiştii din Cluj au fost nevoiţi să-l urmărească

Şi băut şi vitezoman. Poliţiştii din Cluj au fost nevoiţi să-l urmărească
S-a urcat băut la volan şi conducea cu 108 km/h prin localitate. Ba mai mult, poliţiştii au fost nevoiţi să-l urmărească după ce nu a oprit la semnalele acestora.

La data de 6 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un conducător auto care circula cu peste 100 de km/h în localitate.

''În jurul orei 06:00, bărbatul, de 51 de ani, din Unguraş, a fost înregistrat cu aparatul radar conducând, pe raza comunei Bonţida, cu viteza de 108 km/h. Bărbatul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. Dup circa 1 kilometru, bărbatul a oprit. Întrucât emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de peste 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat", transmite IPJ Cluj. 

În baza celor constatate, bărbatului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge. În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul

 

Comenteaza