Ţigări de contrabandă, în valoare de 105.000 lei, descoperite într-o maşină înmatriculată în Cluj

Ţigări de contrabandă, în valoare de 105.000 lei, descoperite într-o maşină înmatriculată în Cluj
Polițiștii de frontieră bihoreni au descoperit, ascunse într-o autoutilitară înmatriculată în judeţul Cşuj,14.000 pachete de țigări fără timbru fiscal.

"În cursul zilei de 12.10.2016, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea au desfășurat o acțiune specifică, ocazie cu care au identificat o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, despre care se dețineau date că este folosită la transportul țigărilor de contrabandă. Vehiculul, înmatriculat în județul Cluj, era abandonat pe o stradă lăturalnică din localitatea Inand", se arată într-un comunicat remis presei.

În urma controlului efectuat asupra maşinii, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul acesteia mai multe colete, ambalate în folie neagră, care conțineau țigări marca 'Ashima', fără timbru fiscal.

La inventarierea coletelor a rezultat cantitatea de 14.000 pachete țigări, în valoare de aproximativ 105.000 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se desfășoară activități de identificare a persoanelor implicate în activitatea infracțională, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Comenteaza