Foto IMAGINI cu pedofilul care agresa în plină zi o fetiță în parcul de la Expo Transilvania din Cluj-Napoca. Clujenii au rămas indiferenţi

IMAGINI cu pedofilul care agresa în plină zi o fetiță în parcul de la Expo Transilvania din Cluj-Napoca. Clujenii au rămas indiferenţi

O femeie a surprins ieri o scenă cu un pedofil care agresa o fetiţă într-un parc din Cluj-Napoca. O copilă de 10 ani era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar un bărbat o mângâia pe picioare și în zona intimă. Martora a anunțat imediat poliția.

IMAGINI cu pedofilul care agresa ieri o fetiță în parcul de la Expo Transilvania din Cluj-Napoca

Femeia se afla la plimbare cu copilul ei în parcul de la Expo Transilvania, din Cluj Napoca. Acolo a surprins un pedofil care molesta o fetiţă în plină zi. Clujeanca l-a fotografiat pe bărbat și a anunțat imediat oamenii legii. 

Acţiunea femeii a dus la reţinerea unui bărbat de 46 de ani, din Cluj Napoca. Bărbatul nu ar fi la prima abatere, el a mai fost condamnat în 2017 la 5 ani de închisoare după ce a agresat sexual alte trei fetițe, însă a fost eliberat condiționat în 2020, tocmai pentru bună purtare.

„Fetița, care are, cred, maxim 10 ani, era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar el o mângâia pe picioare și în zona intimă. M-am dus lângă ei și am strigat „Ce faceți acolo?”. Mi-a răspuns că face fetița pipi. Și am zis: „Păi așa face un copil pipi? Eu acum chem Poliția”. Mi-am scos telefonul, eram efectiv șocată, el între timp i-a dat fetiței chiloțeii și a urcat pe moped. Am apucat însă, să îi fac poze,” a spus femeia.

Clujenii au rămas indiferenţi la actul de pedofilie surprins în flagrant. Femeia spunee că a strigat după ajutor, dar nimeni nu a sărit. Între timp, pedofilul a urcat fetiţa pe motocicleta personală şi a plecat cu ea. Femeia a sunat la 112 și a chemat poliția, iar aceştia au reuşit să îl prindă pe recidivist. 

Pedofilul a petrecut 5 ani după gratii după ce a agresat trei fetiţe în toaleta de la Colegiul Pedagogic Gheorghe Lazăr din Cluj-Napoca. El era soţul învăţătoarei copilelor.  

Comenteaza