Update Foto Impact violent între două dube pe Cluj-Oradea. Trafic blocat/ Două persoane, transportate la spital

Un accident rutier a avut loc pe DN1 E60, între localitățile Bologa si Poieni.

ISU Cluj au fost alertat la ora 14.33 pentru a interveni la un accident rutier produs între localitățile Bologa si Poieni.

La fața locului intervin pompierii Detașamentului Huedin cu două autospeciale, o ambulanță SMURD si două ambulanțe SAJ.

"În accident sunt implicate două autoutilitare. Trei victime rănite usor, conștiente, cooperante. Nu sunt persoane încarcerate. Circulația este blocată pe ambele sensuri", precizează ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor, din primele date s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, la km 537+60m., într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

UPDATE ISU Cluj: "Au fost implicate patru persoane dintre care două, un bărbat de 24 de ani și femeie de aproximativ 25 ani au refuzat transportul la spital. În cealaltă autoutilitară - bărbat 57 ani și femeie 51 ani au fost transportați de ambulanțele SAJ la CPU Huedin pentru investigații medicale. Erau conștienți și cooperanți".

Din primele date s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, la km 537+60m., într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca.

UPDATE 16.40: Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ.

Comenteaza