Impact violent lângă Cluj. Trei tineri au ajuns la spital - FOTO/VIDEO

Impact violent lângă Cluj. Trei tineri au ajuns la spital - FOTO/VIDEO
Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 si 18 ani au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un capăt de podeț.

Potrivit martorilor, conducătorul unui autoturism înmatriculat în județul Cluj, în timp ce a intrat într-o depășire pe un drum la ieșirea din Dej, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un capăt de podeț, scrie dej24.ro.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii cu o autospecială de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor - o ambulanță și o autosanitară SMURD, dar și polițiști.

Toate cele trei victime (conducătorul auto - un tânăr de 18 ani, alături de un băiat și o fată - amândoi minori în vârstă de 16 ani) au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, tinerii au fost transportați la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.

Fata în vârstă de 16 ani a fost trimisă mai departe la Cluj, existând suspiciunea că a suferit o fractură de femur. Băieții au fost ceva mai norocoși și s-au ales doar cu traumatisme craniene minore, mici plăgi și contuzii.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza