Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, la spital din cauza unor probleme cardiace

Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, la spital din cauza unor probleme cardiace
Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a ajuns, duminică, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat o stare de rău cauzată de probleme cardiace, în prezent starea sa fiind stabilă.

 

Potrivit regelui internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, Dan Stănescu, iniţial, Iulian Rădulescu s-a prezentat la control la spitalul din Costeşti, judeţul Argeş, dar pentru că la această unitate medicală nu există doctor cardiolog a fost luată decizia de a fi dus cu salvarea la Piteşti pentru control şi investigaţii suplimentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Împăratul nostru nu s-a simţit prea bine şi s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. - sâmbătă) aici, la Costeşti, la Casa Regală, unde a participat la stabor, iar azi dimineaţă (n.r. duminică) a acuzat o stare de rău şi de oboseală, gândiţi-vă că are o vârstă înaintată, 75 de ani, iar ieri a venit cu maşina conducând de la Sibiu până în Argeş. Am fost cu dânsul la spitalul de aici, de la noi, de la Costeşti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de gardă era un doctor pediatru, şi în acest condiţii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde va fi consultat de către un medic cardiolog", a declarat regele internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, Dan Stănescu.

Potrivit acestuia, în prezent, Iulian Rădulescu este în stare stabilă.

"Nu este nimic grav, dânsul a suferit în 1997 un preinfarct miocardic şi de atunci îşi ia tratamentul cu regularitate, iar boala nu s-a agravat, dar acum a fost o criză", a mai spus Stănescu.

Primele date medicale arată că Iulian Rădulescu ar fi suferit un simptom de sindrom coronarian acut, la ora transmiterii acestei ştiri pacientul fiind investigat medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Etichete
Comenteaza