În martie, Clujul devine ELECTRIC

În martie, Clujul devine ELECTRIC
În martie, Clujul vibrează, timp de o zi, pe ritmurile muzicii electronice. Organizatorii festivalului Electric Castle (EC), în parteneriat cu Primăria Muncipiului Cluj-Napoca, vor să aducă un preview al evenimentului în oraș, pentru toți cei care n-au apucat să facă parte până acum din experiența Electric Castle.

În 28 martie se organizează, în cadrul Cluj Capitală Europeană a Tineretului, o zi Electric în Cluj. Electric City se va desfașura pe parcursul unei singure zi în jurul Complexului Sportiv al Clujului, Cluj Arena, Noua Sală Polivalentă și în Parcul Central. În cadrul evenimentului vor avea loc concerte, workshopuri și alte activități specifice EC. Lista artiștilor, deși este cunoscută, este ţinută în secret de către organizatori, care preferă să mențină suspansul.

ELECTRIC CASTLE este primul festival din Romania care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel din apropierea Clujului. Castelul Banffy din Bonţida este locaţia care găzduieşte evenimentul programat în perioada 25-29 iunie 2015, iar evenimentul din martie în Cluj va fi doar o demonstraţie care le va oferi clujenilor şansa de a testa magia festivalului.

 

Comenteaza