În prag de Crăciun, în garajele de cartier din Cluj se afumă cârnaţii FOTO

În prag de Crăciun, în garajele de cartier din Cluj se afumă cârnaţii FOTO
La Cluj-Napoca garajele de cartier au cu totul şi cu totul altă întrebuinţare decât cea menită. Fie sunt transformate în cămară pentru depozitarea murăturilor, fie, în prag de Crăciun, în afumători pentru cârnaţi.

"În cursul acestei dimineți, polițiștii locali au fost sesizați de faptul că locatarii unui bloc de locuințe din cartierul Între Lacuri au fost puternic deranjați de fumul provenit dintr-un garaj amplasat lângă imobilul în cauză, condus în exteriorul construcției printr-o țeavă metalică improvizată. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că în garajul menționat s-a improvizat o afumătoare într-un dulap metalic. A fost identificată și chemată la fața locului persoana responsabilă pentru această faptă, care în calitate de proprietar al garajului a folosit amplasamentul pentru afumarea cârnaților proveniți în urma sacrificării unui porc", se arată într-un comunicat remis de Primăria Cluj-Napoca.

Proprietarul garajului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei. De asemenea, afumătoarea a fost dezafectată şi compartimentul metalic predat la un centru autorizat de colectare a deșeurilor feroase.

Comenteaza