Înapoi în timp, la adevăratele maşini

Înapoi în timp, la adevăratele maşini
Aproximativ 50 de maşini retro străine dar şi româneşti au putut fi admirate azi la Polus, iar apoi în Parcul Central, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Paradei automobilelor retro.

Parada automobilelor retro a atras mulţi curioşi pe aleea centrală din Parcul Mare, unde s-au înşiruit după un drum făcut de la Polus Center, locul de debut al evenimentului. Lumea a venit pentru a se poza cu ele, iar colecţionarii şi mândrii posesori ai acestor bijuterii pe patru roţi au stat de vorbă cu cei care au venit să le vadă.

"Este cel mai mare eveniment retro de moto şi auto din Cluj. S-au strâns şi cinci motociclete, care au escortat maşinile şi există multe modele interesante şi rare. Se poate vedea o replică din perioada interbelică, un Jeep din al Doilea Război Mondial, Fiaturi economice, maşini comuniste, Dacii, Mercedes, nişte bătrâne doamne extrem de atrăgătoare", a spus Ancuţa Chiş, organizator.

Evenimentul este organizat în cadrul Zilelor Clujului, împreună cu Casa de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca, Asociaţia Clujul de altădată, Polus Center şi Classic Car Club.

Comenteaza