Încă două cazuri de coronavirus în România. Unul dintre pacienţi, în stare gravă

Încă două cazuri de coronavirus în România. Unul dintre pacienţi, în stare gravă

Încă un bucureştean a fost confirmat cu noul coronavirus, bărbatul călătorind anterior în Stuttgart. Totodată, un alt bărbat din Bucureşti, care a călătorit în Israel la sfârşitul lunii februarie a fost confirmat, miercuri cu noul coronavirus. În prezent sunt 37 de cazuri.

Încă un bucureştean a fost confirmat cu noul coronavirus, miercuri, numărul total de cazuri ajungând la 37, între care 17 în Capitală, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Potrivit GCS, bărbatul a călătorit Stuttgart în perioada 26 februarie – 2 martie. Bucureşteanul are 47 de ani şi are simptome din data de 6 martie. În prezent, el este internat la Spitalul Victor Babeş. În total sunt 37 de cazuri confirmate la nivel naţional, dintre care 17 în Bucureşti.

Un bărbat din Bucureşti, confirmat cu noul COVID-19, este în stare gravă

Încă un bărbat din Bucureşti, care a călătorit în Israel la sfârşitul lunii februarie a fost confirmat, miercuri cu noul coronavirus. Acesta are 56 de ani şi este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul „Victor Baleş”, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. În prezent sunt 36 de cazuri. Potrivit GCS, cazul cu numărul 36 confirmat cu noul coronavirus este din Bucureşti şi a călătorit în Israel în perioada 22-29 februarie 2020. Acesta are 56 de ani şi este în stare gravă. „Ieri noapte (marţi spre miercuri noaptea - n.r.) a prezentat simptome, starea de sănătate s-a agravat, este internat în ATI la Spitalul V. Babeş”, a transmis GCS.

Comenteaza