Update Video Foto Încă un accident la Cluj. Trei mașini implicate

Încă un accident la Cluj. Trei mașini implicate
Încă un accident la Cluj. Trei mașini implicate
Încă un accident la Cluj. Trei mașini implicate
Încă un accident la Cluj. Trei mașini implicate
Încă un accident la Cluj. Trei mașini implicate
Încă un accident la Cluj. Trei mașini implicate

Accidentul a avut loc în urmă cu scurt timp între localitățile Mera și Nădășelu, iar, din primele informații, sunt implicate trei mașini.

UPDATE 2: "O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, survenită în urma unui accident rutier produs între localitățile Mera și Nădășelu.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.50, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate și ieșite ăn afara părții carosabile și ocupanții ieșiți din acestea.
Trei persoane au primit asistență medicală de urgență la fața locului, dintre care un bărbat, în vârstă de cca 60 de ani, a fost transportat la spital. Acesta era în stare de continență și era cooperant.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului", transmite ISU Cluj.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12:50 pe DN1F E81. Conform IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1F E81, în afara localității Mera, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 65 ani, din comuna Baciu, care se afla oprit pe partea carosabilă cu intenția de a efectua un viraj la stânga. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 65 ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Gilău. În urma evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului de 65 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. De asemenea, conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

UPDATE 1: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F Cluj-Napoca - Zalău, la kilometrul 15, între localitățile Mera și Nădășelu, județul Cluj, a avut loc o coliziune între 3 autoturisme, eveniment soldat cu rănirea a două persoane, ce primesc îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un fir, alternativ. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

_______________________________________

Trei mașini ar fi implicate într-un accident produs între localitățile Mera și Nădășelu, pe DN1F E81. La fața locului intervin echipaje ale SAJ și SMURD. 

Comenteaza