Încă un polițist prins la furat dintr-un magazin

Încă un polițist prins la furat dintr-un magazin

După incidentul de la Cluj, încă un polițist, agent de la secția Operațiuni Speciale, a fost prins de paznicii unui magazin în timp ce fura mai multe produse.

Este vorba de un polițist de 40 de ani din Iași, din cadrul Biroului de Operaţiuni Speciale. Acesta a fost prins în timp ce fura obiecte dintr-un magazin Selgros.

Conform Ziarul de Iași, polițistul ar fi intrat în magazin cu un coş de cumpărături, ar fi pus mai multe produse în el, apoi ar fi lăsat coşul şi ar fi încercat să iasă pe unde a intrat.

Agentul de la Operaţiuni Speciale a fost oprit de către paznici, care l-au percheziţionat. Asupra lui ar fi fost găsite mai multe produse, printre care şi deodorante şi/sau parfumuri scumpe. Agenţii de pază au chemat poliţia, care a deschis un dosar penal.

Incidentul vine după ce miercuri, un polițist din Cluj-Napoca, îmbrăcat în uniformă, a fost prins furând din magazinul Dedeman. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru furt. Polițistul clujean nu este la prima acțiune de acest fel, În martie 2020 acesta a fost prins când furând de la Leroy Merlin.

Comenteaza