Încă un şantier în Mănăştur FOTO

Încă un şantier în Mănăştur FOTO
Primăria municipiului Cluj-Napoca a demarat lucrări de modernizare a străzilor şi trotuarelor, în cartierul Mănăştur, pe strada Grigore Alexandrescu. Termenul final de execuţie al acestor lucrări este data de 15 septembrie 2017, iar costul se ridică la 1.800.000 lei fără TVA.

Un alt şantier este în plină desfăşurare pe strada Islazului tot din cartierul Mănăştur. Termenul de final de execuţie al acestor lucrări este data de 10 septembrie 2017.

„E o lucrare mare acolo, pentru că se va face o reorganizare totală. Se va lucra la partea de trotuare, se va face un sens giratoriu, la intersecţia cu strada Mehedinţi, iar parcările oblice vor fi înlocuite cu parcări la bordură. Se vor pierde câteva locuri de parcare, dar în zonă sunt puţine abonamente. Izlazului are patru benzi, dar se folosesc doar două, din cauza parcărilor. Dimineaţa se creează ambuteiaje. Este o stradă importantă, una dintre ieşirile către oraş ale celui mai mare cartier din Cluj", a subliniat viceprimarul Clujului, Dan Tarcea.

 

Etichete
Comenteaza