Încă un spânzurat la Cluj, pe timpul festivalului! Unui tânăr de 21 de ani i s-a urât cu viața

Încă un spânzurat la Cluj, pe timpul festivalului! Unui tânăr de 21 de ani i s-a urât cu viața
Tânărul locuia într-o vilă din cartierul Gheorgheni. Trupul său neînsufleţit a fost adus la I.M.L. Cluj duminică dimineața.

Trupul unui tânăr în vârstă de 21 de ani din Cluj-Napoca a fost descoperit sâmbătă spânzurat, în jurul amiezii, în vila familiei de pe strada Septimiu Albini din cartierul Gheorgheni. Vecinii, oameni în general în vârstă, n-au putut să ne dea prea multe date referitoare la Silviu-Mihnea L., menţionând doar că ştiu că mama sa este o fostă asistentă medicală, tatăl munceşte în străinătate şi, de asemenea, că ar mai avea un frate. Un fost coleg, care locuieşte la câteva străzi distanţă de Silviu, ne-a mai declarat că îl cunoaşte pe acesta din liceu, de la „Nicolae Bălcescu", dar de atunci a rupt orice legătură cu el şi nu l-a mai întâlnit decât ocazional. 

"Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani din Cluj-Napoca a fost găsit decedat la domiciliu. Decesul acestuia a survenit în urma unei asfixii mecanice prin spânzurare. Trupul tânărului a fost transportat la I.M.L. în vederea efectuării necropsiei. Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a survenit decesul", a declarat pentru Ziua de Cluj purtătorul de cuvânt al I.P.J. Cluj, Carmen Jucan.

În noaptea de joi spre vineri, un alt tânăr și-a pus capăt zilelor. S-a spânzurat în centrul Clujului, după ce a plecat de la festival.

 

Comenteaza