INCENDIU DE PROPORŢII. Ard barăcile de pe strada Cantonului! 34 de oameni au rămas fără case - VIDEO, FOTO

INCENDIU DE PROPORŢII. Ard barăcile de pe strada Cantonului! 34 de oameni au rămas fără case - VIDEO, FOTO
ISU intervine cu câteva autospeciale în lupta cu focul care s-a extins de la o baracă la alta.

UPDATE Sâmbătă dimineața s-a putut vedea care sunt urmările dezastrului de vineri seara. Opt barăci au fost arse complet, astfel că opt familii au rămas fără acest umil acoperiș deasupra capului. Este vorba despre 34 de persoane, 18 adulți și 16 copii.

---

Incendiul a pornit, se pare, după ce un bătrân care a făcut foc în baraca în care locuia a adormit. S-au aprins niște haine aflate în apropierea sobei, după care flăcările s-au extins la întreaga locuință. De aici, focul a cuprins fulgerător și celelalte barăci aflate în apropiere.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat pentru Ziua de Cluj că incendiul este propagat pe o suprafață de circa 500 de metri pătrați, și că acesta a fost localizat și se află sub control.

”Focul a izbucnit la barăcile improvizate ce se găsesc pe strada Cantonului, în apropierea gropii de gunoi. Au fost afectate în jur de 20 de barăci. Intervenim cu 20 de pompieri, șase autospeciale și cu alte utilaje necesare stingerii incendiului. Din fericire nu s-au înregistrat victime. În perioada următoare urmează să aflăm și cauzele exacte care au produs incendiul” - a declarat Andrei Biriș.

Bătrânul vinovat de producerea incendiului a fost salvat de către vecinii săi.

Comenteaza