INCENDIU în Cluj. A luat foc o casă cu etaj astă noapte

INCENDIU în Cluj. A luat foc o casă cu etaj astă noapte

Pompierii clujeni au anunțat că în cursul nopții au participat la o intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit în Baciu. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit și o bucătărie de vară, situate într-un complex de locuințe de pe strada Transilvaniei, localitatea Baciu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 2.00, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SAJ.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, casa de locuit și anexa ardeau generalizat, cu pericol de extindere la alte două case situate la o distanță de aproximativ 5m.

Operațiunile de stingere a imobilului, construit pe două nivele și cu o suprafață ce totaliza aproximativ 300mp, au durat aproximativ două ore și au împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar în continuare forțele acționează la locul incendiului pentru stingerea focarelor ce ard mocnit și pentru înlăturarea efectelor negative”, a transmis ISU Cluj, marți dimineața, într-un comunicat de presă.

Comenteaza