Video INCENDIU în judeţul Cluj: Le-a ars casa în noaptea de Crăciun. De la ce a pornit focul

INCENDIU în judeţul Cluj: Le-a ars casa în noaptea de Crăciun. De la ce a pornit focul
| Foto: captura video

Pompierii dejeni au fost solicitați pe parcursul noptii trecute să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit din localitatea Jichișu de Sus, judeţul Cluj.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"În momentul sosirii la fața locului acoperișul, cu o suprafață de CCA 150mp, era cuprins în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți în afara locuinței.

S-a intervenit cu două autospeciale de stins incendii pentru a limita și lichida focarele ce au cuprins casa de locuit, fiind limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, deși în imediata vecinătate a acestora mai exista o casă de locuit și o anexă gospodărească.

O femeie de cca 70 de ani a primit primul ajutor calificat prezentând agitație psihomotorie și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la coșul pentru evacuarea fumului care era cel mai probabil izolat necorespunzător față de materiale combustibile", a transmis ISU Cluj, într-un comunicat de presă. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza