Incendiu la o afumătoare

Incendiu la o afumătoare
Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la o afumătoare situată în municipiul Cluj-Napoca.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 09:30, pe strada Viile Nădăşel, iar la faţa locului a intervenit o singură autospecială de stingere din cadrul Departamentului de Pompieri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

UPDATE: Incendiul nu a fost de amploare, pompieri reuşind să îl stingă în cinci minute. La locul incidentului s-a deplasat şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), care a acordat îngrijiri medicale unei femei, care, la vederea flăcărilor, a făcut un atac de panică.

"Am intervenit cu o singură autospecială de stingere, incendiul nu a fost de mare amploare, intervenţia pompierilor a durat doar cinci minute. A fost afectată o afumătoare şi produsele alimentare care se aflau acolo. De asemenea, a fost afectată de flăcări şi o suprafaţă de 1,2mp din acoperişul proprietăţii unui vecin şi au fost distruse materialele ce ţineau de un camion. A fost prezent şi un echipaj SAJ, care a acordat servicii medicale unei persoane care manifesta agitaţie, dar nu a fost necesar transportul acesteia la spital", a precizat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

 

Comenteaza