Foto Incendiu la o casă din Cluj. Intervin pompierii

Incendiu la o casă din Cluj. Intervin pompierii
Incendiu la o casă din Cluj. Intervin pompierii
Incendiu la o casă din Cluj. Intervin pompierii

Două autospeciale intervin la un incendiu care a cuprins acoperișul unei case din Petreștii de Jos.

Incendiul care a izbucnit în localitatea Crăești, comuna Petreștii de Jos, se manifestă pe o suprafață de 150 mp.

"Din fericire, până acum nu sunt raportate victime. Se lucrează la lichidare", transmit reprezentanții ISU Cluj. 

Două autospeciale din cadrul Detașamentului Turda, alături de un echipaj SMURD, au intervenit la incendiul ce a cuprins o casă din localitatea Crăești, comuna Petreștii de Jos. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 12:50.

"Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit un imobil pe două niveluri, de aproximativ 120 de metri pătrați, cuprins de flăcări. Focul se manifesta în special la nivelul superior, ajungând în cele din urmă la acoperiș.

Din fericire, locatarii s-au autoevacuat, iar un bărbat de 26 de ani, care a inhalat fum, a fost consultat de către echipajul SMURD. Intervenția a fost dificilă, întrucât vântul a întețit flăcările. Acestea au cuprins izolația de vată minerală și rigips a imobilului, distrugând bunuri semnificative, precum și elementele de mobilier.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și au evitat propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. De asemenea, pentru a asigura capacitatea necesară de stingere, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Garda de Intervenție Băișoara. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 16:30", au precizat pompierii ISU Cluj.

Potrivit acestora, cauza probabilă de la care a pornit incendiul a fost un scurtcircuit.

Comenteaza