News alert Incendiu puternic la Gherla. A ars sala de evenimente a unei celebre cântărețe din Cluj

Incendiu puternic la Gherla. A ars sala de evenimente a unei celebre cântărețe din Cluj
| Foto: Mediafax

Un incendiu a cuprins, sâmbătă, sala de evenimente a cântăreţei de muzică populară Angela Rusu, din Gherla. Flăcările au distrus întregul acoperiş, pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi, dar şi interiorul.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incendiului au intervenit cinci autospeciale, plus patru echipaje ale Servciului de Voluntari Situaţii de Urgenţă (SVSU) Gherla.

„Pompierii de la ISU Cluj au intervenit sâmbătă cu 5 autospeciale, plus 4 echipaje ale Serviciului de Voluntari Situaţii de Urgenţă (SVSU) Gherla, un SMURD şi o ambulanţă SAJ Cluj pentru a stinge flăcările la o sală de evenimente din Gherla. Flăcările au distrus întreg acoperişul pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Acesta era din tablă zincată pe structură de lemn. Nu au fost evacuate persoane şi nici nu au fost victime”, au spus pompierii clujeni.

Potrivit acestora, a fost afectat şi interiorul sălii.

Sala de evenimente aparţine cântăreţei de muzică populară Angela Rusu şi a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiţii de 650.000 de euro. Sala are o capacitate de 400 de persoane.

Angela Rusu este născută în Gherla şi a debutat în muzica populară în anul 2000.

Comenteaza