Update Incendiu puternic la o casă din Cluj. S-a făcut scrum/ Un bărbat a suferit arsuri

Incendiu puternic la o casă din Cluj. S-a făcut scrum/ Un bărbat a suferit arsuri

Pompierii clujeni intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit din localitatea Panticeu.

Intervenția a fost îngreunată din cauza drumului greu accesibil, pompierii fiind nevoiți să ajungă la locul incendiului cu mașini de teren.

Trei autospeciale au fost dislocate pentru stingerea focarelor, la fața locului fiind trimis preventiv și un echipaj SMURD.

UPDATE: Casa de la Panticeu a fost distrusă în totalitate. Aceasta se afla la un kilometru și jumătate de drumul cu acces pentru autospeciale. Astfel, pompierii au fost duși la locul intervenției cu mașini de teren. Neavând acces cu autospecialele la casa aflată în flăcări, pompierii au folosit mijloace manuale pentru a stinge incendiul.

Un bărbat de 70 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, refuzând transportul la spital. Misiunea s-a încheiat în urmă cu puține momente. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a casei.

Comenteaza