News alert Video Foto Incendiu puternic la un bloc de locuințe. Locatarii s-au autoevacuat

Incendiu puternic la un bloc de locuințe. Locatarii s-au autoevacuat
Incendiu Viisoara
Incendiu Viisoara
Incendiu Viisoara
Incendiu puternic la un bloc de locuințe din Viișoara. Locatarii s-au autoevacuat

Pompierii intervin în comuna clujeană Viișoara pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unui bloc de locuințe și mai multe magazii în care erau depozitate lemne pentru foc.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi intervin în Viișoara pentru a stinge flăcările care au cuprins mai multe magazii în care erau depozitate lemne pentru foc și acoperișul unui bloc de locuințe aflat în apropiere. Potrivit ISU Cluj, locatarii blocului s-au autoevacuat și au închis majoritatea apartamentelor până la sosirea pompierilor.

"Un echipaj SMURD s-a deplasat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent. Flăcările au fost stinse se lucrează acum pentru desfacerea elementelor din acoperiș și a materialului lemnos depozitat în anexă pentru a stinge focarele care ard mocnit. Intervenția este încă în desfășurare, incendiul a fost anunțat în jurul orei 18.00. Acoperișul blocului, cca 600mp a fost afectat în proporție de cca 30%, iar anexele au fost distruse aproape în totalitate", mai precizează ISU Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza