News alert Video Foto Incendiu puternic la un bloc de locuințe. Locatarii s-au autoevacuat

Incendiu puternic la un bloc de locuințe. Locatarii s-au autoevacuat
Incendiu Viisoara
Incendiu Viisoara
Incendiu Viisoara
Incendiu puternic la un bloc de locuințe din Viișoara. Locatarii s-au autoevacuat

Pompierii intervin în comuna clujeană Viișoara pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unui bloc de locuințe și mai multe magazii în care erau depozitate lemne pentru foc.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi intervin în Viișoara pentru a stinge flăcările care au cuprins mai multe magazii în care erau depozitate lemne pentru foc și acoperișul unui bloc de locuințe aflat în apropiere. Potrivit ISU Cluj, locatarii blocului s-au autoevacuat și au închis majoritatea apartamentelor până la sosirea pompierilor.

"Un echipaj SMURD s-a deplasat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent. Flăcările au fost stinse se lucrează acum pentru desfacerea elementelor din acoperiș și a materialului lemnos depozitat în anexă pentru a stinge focarele care ard mocnit. Intervenția este încă în desfășurare, incendiul a fost anunțat în jurul orei 18.00. Acoperișul blocului, cca 600mp a fost afectat în proporție de cca 30%, iar anexele au fost distruse aproape în totalitate", mai precizează ISU Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza