Încep lucrările la străzile Bună Ziua şi Fagului VIDEO

Încep lucrările la străzile Bună Ziua şi Fagului VIDEO
Lucrările de reabilitare a străzilor Bună Ziua şi Fagului sunt programate să înceapă la finele lunii martie. Intervenţiile vor fi realizate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, cu bani de la Ministerul Transporturilor.

"Domnul Panteliom a reuşit să facă aceste demersuri la Ministerul Transporturilor, să obţină aceste fonduri în bugetul lor pe 2012, pentru reabilitatea străzilor Bună Ziua şi Fagului, respectiv amenajarea de trotuare si de rigole, iar evident noi să putem împlementa iluminatul public pe această stradă foarte importantă pentru municipiu, care este practic artera principală dintr-un nou cartier", a spus primarul interimar Radu Moisin.

Lucrările de reabilitare sunt estimate să înceapă în data de 31 martie şi vor dua circa şase luni.

"Mai puţin de jumătate din perioada estimată pentru primi 850 m din tronson, respectiv cealaltă perioadă de trei luni de zile pentru restul de 1,7 km de drum cu trotuar, rigole, iar pe parteade reabilitare carosabil ne referim şi la strada Fagului", a mai spus Moisin.

Costurile de pornire a lucrărilor ajung la 1.200.000 de lei fără TVA. În ceea ce priveşte iluminatul public, primăria va cheltui 115.000 de lei pentru 30 de stalpi de iluminat public si 35 de grupuri de iluminat.

 

 

 

Comenteaza