Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe A3 Turda - Târgu Mureș / Unde se fac lucrări

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe A3 Turda - Târgu Mureș / Unde se fac lucrări
Imagine cu caracter ilustrativ

Din cauza unor lucrări, autoritățile au anunțat restricții de circulație pe un tronson din Autostrada Transilvania.

Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență deoarece pe Autostrada Transilvania, tronsonul Câmpia Turzii - Târgu Mureș, nodul Chețani, sunt în vigoare restricții de circulație.

Restricțiile de circulație vor dura până sâmbătă, 23 martie, ora 20.00. Sunt efectuate lucrări de reasfaltare parte carosabilă.

Astfel, între orele 8-20, se vor închide bretelele de intrare dinspre Luduș și Chețani pe nodul rutier Chețani, în direcția Târgu-Mureș și Câmpia Turzii.

"Bretelele de urcare și coborâre spre/dinspre autostradă se vor închide, precum și drumul de legătură cu DN15. Spre sfârșitul săptămânii lucrările se vor muta ce celălalt sens de circulație", a informat DRDP Brașov.

Restricțiile sunt necesare pentru aplicarea unui nou strat de uzură.

De asemenea, restricții de circulație sunt anunțate vineri, 22 martie, și pe A1 Tălmaciu – Sibiu, până la ora 10.30. Se execută lucrări de mentenanță sisteme de iluminat. Restricționată este banda 2 de pe calea 1 (sens Boița-Sibiu).

A1 km 320+000 – 325+000, Balomir/Hunedoara, până la ora 16.00 – înlocuire parapet median, restricționată banda doi; se circulă pe banda de urgență și banda unu.

Comenteaza