Incident GRAV la Cluj într-un loc de joacă pentru copii. O fetiță de 5 ani, agresată sexual de un adolescent

Incident GRAV la Cluj într-un loc de joacă pentru copii. O fetiță de 5 ani, agresată sexual de un adolescent
| Foto: Ulrike Mai / Pixabay

Incidentul a avut loc luni seara, într-un loc de joacă dintr-un mall din Cluj-Napoca.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a demarat verificări, luni seara, în urma unei sesizări cu privire la faptul că, în aceeași seară, jurul orei 19.30, într-un spațiu de joacă dintr-un centru comercial, o fetița de 5 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale de natură verbală, fiind abordată de o persoană necunoscută.

"Polițiștii deplasați la locația indicată au găsit în zona respectivă un minor de 13 ani, care ulterior a fost condus la unitatea de poliție în vederea clarificării situației, în prezența reprezentanților DGASPC și a părinților.

Cu privire la minorul în vârstă de 13 ani, polițiștii au constatat că în cursul zilei de 4 aprilie a.c, a fost sesizată plecarea voluntară a acestuia de lângă părinți, din municipiul Cluj-Napoca, fiind demarate activități pentru depistarea acestuia", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetările preliminare efectuate, a reieșit faptul că acesta se afla în acea zona la momentul întâmplării evenimentului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Comenteaza