Incident șocant la Cluj: Un polițist S-A ÎMPUȘCAT în cap. A pus arma la tâmplă și a tras

Incident șocant la Cluj: Un polițist S-A ÎMPUȘCAT în cap. A pus arma la tâmplă și a tras

Un ofițer din cadrul Poliției Dej s-a împușcat în cap cu arma din dotare, imediat după ce a intrat în tură.

Incidentul ar fi avut loc în momentul în care ofițerul ar fi intrat în camera armelor pentru a-și ridica pistolul, urmând să intre în tură. Acesta și-ar fi îndreptat arma către tâmplă și ar fi apăsat pe trăgaci de față cu colegul care urma să iasă din schimb, potrivit Dejeanul.ro.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care l-a preluat pe bărbat în stare critică, comatoasă, și l-a transportat la Spitalul Municipal Dej, unde a fost preluat de medici.

Polițistul are aproximativ 40 de ani și anterior a lucrat la mai multe secții rurale. Conform sursei citate, acesta ar fi fost cercetat disciplinar de fostul comandant, Marton Elek, reținut de DNA pentru modul în care se comporta cu subalternii.

”La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. 

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Comenteaza