Inedit! ”Buchetomat” în Aeroportul Cluj, la terminalul sosiri

Inedit! ”Buchetomat” în Aeroportul Cluj, la terminalul sosiri

Flori la automat, plătite cash sau cu cardul: Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca a lansat o licitație publică pentru închirierea unui spațiu pentru amplasarea unui automat de tip vending - flori. 

Aeroportul Cluj a anunțat licitație publică pentru ”închirierea unui spațiu comercial destinat amplasării unui automat de tip vending (flori), situat în incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj R.A., în incinta Terminalului de Pasageri Sosiri, parter, zona publică, cu suprafața de 2 mp, aflată în proprietatea Județului Cluj aparținând domeniului privat și aflată în administrarea regiei, închiriată conform Hotărârii Consiliului Județean Cluj nr. 112/28.05.2020 și în temeiul dispozițiilor O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul administrativ, art. 332 - 333”.

Modul de utilizare a “buchetomatului” este relativ simplu și se aseamănă cu cel al oricărui automat de vânzare de produse. Clientul vizualizează aranjamentele florale și își alege produsul pe display-ul amplasat în centrul aparatului, apoi platește, numerar sau cu cardul.

După efectuarea plății, ușa din dreptul produsului ales se deschide, iar clientul intră în posesia unui aranjament floral, pentru a-i întâmpina pe cei dragi cu o surpriză florală la sosirea în Cluj-Napoca. 

Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor pentru licitație este 21.10.2022, ora 11:00, la sediul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A., str. Traian Vuia, nr. 149, Cluj-Napoca.

Comenteaza