Update Infractor liber. Poliţiştii l-au scăpat din mână după o urmărire prin oraş

Infractor liber. Poliţiştii l-au scăpat din mână după o urmărire prin oraş
| Foto: https://www.refleqtmedia.ro/

Un infractor este căutat de poliţiştii clujeni, după ce un agent l-a urmărit prin cartierul Blocuri din municipiul Câmpia Turzii şi apoi l-ar fi scăpat de sub supraveghere. 

Potrivit informațiilor refleqtmedia.ro, infractorul căutat de polițiști este deosebit de periculos, existând indicii că acesta ar avea şi un cuțit asupra lui. 

"La data de 17 mai a.c., în jurul orei 17.20 un polițist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Câmpia Turzii a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, pe strada Retezatului din Câmpia Turzii.

Întrucât acesta nu a oprit la semnalele regulamentare, polițistul a solicitat sprijin colegilor din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, care au procedat la urmărirea autoturismului. Pe timpul urmăririi bărbatul a acroșat un autovehicul parcat și un autoturism aflat în mișcare.

După o distanță de aproximativ 1 kilometru, bărbatul a abandonat autoturismul, iar pasagerul aflat împreună cu el, respectiv un tânăr de 24 de ani, a fost condus la sediul Poliției.

În continuare polițiștii municipiului Câmpia Turzii desfășoară activități pentru identificarea conducătorului auto și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul", a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă. 

UPDATE:
Infractorul nu a fost găsit de poliţişti în timpul nopţii. "În continuare se desfășoară activități în vederea identificării și depistării acestuia", a transmis IPJ Cluj miercuri dimineaţa.

Comenteaza