Inițiativă INEDITĂ! Clujenii fac chetă să cumpere hotelul Cristian, pentru ca apoi să-l demoleze. "Hotelul e un hidoșag, o rușine"

Inițiativă INEDITĂ! Clujenii fac chetă să cumpere hotelul Cristian, pentru ca apoi să-l demoleze. "Hotelul e un hidoșag, o rușine"
| Foto: Facebook/Clujul Civic

Un clujean îndeamnă la mobilizare pe un grup de pe Facebook. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Distinși membri ai Clujului Civic! Distinși cetățeni clujeni! Vă propun să facem o faptă de armă adevărată.
Hai să cumpărăm Hotelul Cristian și să-l donăm Primăriei Cluj-Napoca pentru a fi demolat.
Hotelul e un hidoșag, o rușine, o pată pe obrazul orașului, și împiedică re-planificarea zonei la standarde contemporane.

E scos la vânzare pe 400.000 Euro. Ieftin! Hai să-l cumpărăm! Punem 1 euro de căciulă, și iese lejer - încă ne și mai rămân bani pentru niște copaci. Ne băgăm? Facem? Dați cu comentariul cu DA sau NU, după caz. Dimineața pot pune sus cheta", scrie clujeanul pe grupul Clujul Civic. 

Din nefericire, conform primarului Emil Boc, clădirea nu poate fi demolată.

„Invitați-l pe fostul primar să vă spună despre ce este vorba. Construcția respectivă a fost ridicată în perioada în care el conducea orașul. S-au epuizat căile de legale de atac. E ridicată pe trotuar pe vremea lui Funar. Acolo a expirat termenul de prescripție. De aceea spun că juridic nu este cale legală. Nu îi întrebați pe cei care nu au făcut asta și nu au aprobat”, a spus Boc.

Vezi și: Hotelul Cristian, construit cu autorizaţie de gheretă pe trotuar în Piața Mihai Viteazul, rămâne în picioare. Se decapează canalul Morii

 Ce soluţie există pentru oamenii de pe Valea Fânaţelor / De ce nu poate fi demolat Hotel Cristian

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza