Intervenție de urgență în avion, deasupra Clujului! Un deputat PNL a fost resuscitat în timpul zborului de un fost ministru al Sănătății

Intervenție de urgență în avion, deasupra Clujului! Un deputat PNL a fost resuscitat în timpul zborului de un fost ministru al Sănătății

Un deputat PNL a avut nevoie de ajutor medical de urgență după ce i s-a făcut rău în aeronavă, timpul unui zbor.

Totul s-a petrecut într-o aeronavă care zbura de la Oradea la București. Unui deputat liberal i s-a făcut rău, iar fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a intervenit imediat, asistat și de profesorul Nicolae Suciu, fostul manager al Spitalului Polizu, care se afla, de asemenea, în avion, și i-a salvat viața bărbatului.
 
„Cred că a făcut o lipotimie sau ceva în genul acesta. După ce a decolat avionul, eram undeva deasupra Clujului, echipajul a întrebat dacă este un medic în avion, dar între timp însoțitoarea de bord venise după mine. Era încă un coleg de-al lui, deputat și el, care știa că sunt în față și a trimis după mine. M-am dus și omul era ceanotic, nu putea respira, și-a mușcat limba, a fost destul de urât”, a declarat Bodog pentru stiripesurse.ro.

Potrivit acestuia, echipajul a vrut să aterizeze la Cluj pentru că se temea că bărbatul va muri.

„I-am acordat primul ajutor și și-a revenit. Dacă râmânea pe scaun câteva minute în plus putea să moară clar”, a precizat fostul ministru.

Florian Bodog nu este la prima intervenție de acest fel, în 2017 a resuscitat un bărbat căruia i se făcuse rău tot în avion.

Comenteaza