Invitat special la Salina Equines Horse Trophy: celebrul Miron Bococi va susţine un spectacol impresionant de acrobație și dresaj în libertate FOTO

Invitat special la Salina Equines Horse Trophy: celebrul Miron Bococi va susţine un spectacol impresionant de acrobație și dresaj în libertate FOTO
Prima ediție a competiției hipice internaționale Salina Equines Horse Trophy începe joi, 16 iunie 2016, lângă Salina Turda. Evenimentul hipic organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română (FER) și Federația Ecvestră Internațională (FEI) atrage, încă de la prima ediție, peste 150 de concurenți, prin premiile substanțiale și facilitățile premium puse la dispoziția acestora.

Pasionații de călărie sunt așteptați să se bucure de o competiție hipică desfășurată la standarde internaționale, accesul fiind gratuit. Probele din competiție - obstacole, anduranță ecvestră și atelaje - se desfășoară în fiecare zi, de la ora 8.30.

În timp ce prima zi de competiție - 16 iunie - e destinată concurenților, de vineri până duminică toți oaspeții domeniului Salina Equines se vor putea bucura de probe hipice spectaculoase, dar și de concerte, jocuri de lumină și muzică pentru toate gusturile, de la folclor, la dj renumiți. Mai mult, celebrul Miron Bococi se întoarce în România cu un spectacol impresionant de acrobație și dresaj în libertate. El va fi însoțit de Georgel Roșiuță, care va prezenta un număr de dresaj spaniol. În timp ce trupa Lamia va dansa cu focul, ritmul îl vor ține cei de la Arpi& Zip Band și DJ Lassaria&Caitlyn.

Pe toată durata evenimentului vor funcționa zone de food&drinks, spații destinate activităților pentru cei mici, corturi pentru mame, magazine de suveniruri.

Accesul la spectacolele ce încep în serile de vineri și sâmbătă la ora 21.00 se face prin achiziționarea unui bilet a cărui valoare poate varia, în funcție de facilitățile alese, între 50 si 100 de lei pe zi, cu posibilitatea de a achiziționa un abonament pentru ambele zile, în valoare de 90 de lei. O parte din veniturile obținute prin vânzarea biletelor va fi donată către Spitalul Municipal Turda, în scopul dotării Blocului Operator.

Biletele pot fi achiziționate în Cluj de la: Iulius Mall - standul Ticket Event (lângă Centrul Info); restaurantul Boema (Str Iuliu Maniu), Cafenea Roots (str. Eroilor nr.4) și în Turda, de la restaurantul Sarea-n bucate.

Centrul de Echitație Salina Equines, o investiție de aproximativ 1.5 milioane de euro, oferă servicii de echitație - în manejul exterior, cu o suprafață de 4000 mp și în cel acoperit, de 800 mp, funcționând și ca pensiune pentru aproximativ 50 de cai. Centrul s-a născut din pasiunea pentru cai și un stil de viață mai sănătos, mai echilibrat.

Programul detaliat al competiției Salina Equines Horse Trophy poate fi consultat pe site-ul www.salinatrophy.ro.

 

Comenteaza