Jaf la pepeni. Vânzătorii au fost atacaţi noaptea cu spray-uri

Jaf la pepeni. Vânzătorii au fost atacaţi noaptea cu spray-uri
Veniţi în Cluj-Napoca din Dăbuleni să facă bani, cei care vând pepeni au fost furaţi de aproximativ 3.000 de lei săptămâna trecută în timpul nopţii.

Totul a avut loc săptămâna trecută, sâmbătă spre duminică, langă Piaţa Mărăşti, într-un loc special amenajat de Primărie pentru comercializarea pepenilor. Persoanele păgubite au impresia că cei care au făcut această faptă sunt profesionişti: “Dimineaţa am simţit că mă ustură ochii foarte tare. Cred că m-au dat cu ceva spray pentru că altfel nu-mi explic. N-am simţit nimic”, a declarat femeia jefuită.

Hoţii le-au furat aproximativ 3.000 de lei. “Tot ce-am adunat, tot bănuţul ce l-am adunat, s-a dus pe apa sâmbetei. Ei nu se gândesc că stăm cu familia aici şi îndurăm multe lucruri pentru un ban cinstit”, a spus femeia cu amărăciune.

În urma acestui incident, vânzătorii de pepeni se declară uimiţi şi indignaţi de această faptă, mai ales că în Cluj-Napoca nu au auzit până acum de astfel de cazuri. "De când vin eu în Cluj-Napoca nu am păţit aşa ceva. Am auzit că se întâmpla asta în alte oraşe, dar aici în Cluj-Napoca nu mă aşteptam", a mărturisit femeia.

Poliţia a fost sesizată şi a demarat o anchetă în acest caz. “Poliţiştii au efectuat verificările care se impun, în cauză existând şi un cerc de persoane bănuite de săvârşirea faptelor. Poliţia continuă cercetările pentru documentarea acestei activităţi infracţionale", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Simona Vîrci.

MIHAI CISTELICAN

 

Etichete
Comenteaza