James Blunt a încins atmosfera la Cluj GALERIE FOTO/VIDEO

James Blunt a încins atmosfera la Cluj GALERIE FOTO/VIDEO
Show de excepție la Cluj. James Blunt i-a cucerit pe clujeni în cele aproape două ore de concert în Sala Polivalentă. Peste 5000 de spectatori au vibrat pe celebrele melodii ale artistului britanic, iar buna dispoziție a fost cuvântul cheie al serii.

Încălzirea pentru concertul lui Blunt a fost făcută de către trupa Les Elephants Bizarres, care a întreținut atmosfera mai bine de jumătate de oră. La ora 21 și 6 minute, James Blunt și-a făcut intrarea pe scenă, spre bucuria miilor de fani care așteptau cu sufletul la gură momentul muzical. Concertul britanicului a avut loc în cadrul turneului de promovare al albumului "Moon Landing", iar artistul și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcat într-un costum de astronaut.

Britanicul și-a încântat fanii cu hituri celebre precum "You're beautiful", "Goodbye my lover", "Stay the night" sau "1973", iar publicul a fredonat la unison melodiile preferate. De asemenea James Blunt a făcut furori în rândul spectatorilor, acesta adresându-le clujenilor câteva cuvinte în limba română.

Reprezentaţia artistului britanic James Blunt a deschis, oficial, şirul evenimentelor desfăşurate în incinta noii Săli Polivalente. Vestea că artistul britanic James Blunt va concerta la Cluj a bucurat mii de fani din România încă de la început, drept urmare biletele la zona VIP s-au epuizat aproape în totalitate încă din vară. Biletele la concertul James Blunt au costat între 100 şi 250 de lei, în funcţie de locul din sală.

Iată o parte din show-ul incendiar al britanicului JAMES BLUNT! 

Comenteaza