Jandarmii clujeni, scoși la muncă la Opera Aperta, Discoteca ‘80 și Cupa Europeană de judo/ "Ochelari de bețivi și drogați", aduși la unul dintre evenimente

Jandarmii clujeni, scoși la muncă la Opera Aperta, Discoteca ‘80 și Cupa Europeană de judo/ "Ochelari de bețivi și drogați", aduși la unul dintre evenimente

Jandarmii clujeni vor fi prezenți la evenimentele culturale și sportive anunțate pentru weekend, dar și în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice adiacente, pentru ca aceste zile să fie petrecute în condiții de siguranță.

Și în următoarea perioadă, jandarmii clujeni vor fi angrenați în spațiul public alături de polițiști pentru ca aceste zile să fie petrecute în condiții de siguranță.

"Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, vom veghea şi la buna desfăşurare a unor evenimente, dintre care menționăm ,,Festivalul Opera Aperta 2022’’, ,,Discoteca  ‘80’’ ,,Cupa Europeană de judo-seniori masculin și feminin’’", au transmis jandarmii clujeni.

De asemenea, IPJ Cluj  și Agenția Națională Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj vor fi prezenți la evenimentul Discoteca ‘80 pentru informarea publicului asupra efectelor consumului de droguri, consecințele traficului substanțelor înterzise. Cu ochelarii care simulează starea după consum de alcool sau droguri, participanții își vor putea testa reflexele și precizia. De asemenea, pe ecranele de proiecție vor rula spoturile video pentru prevenirea consumului de droguri. Spoturile audio vor fi difuzate prin sistemul audio pus la dispoziție de organizatori.

Recomandăm cetățenilor să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale, să evite implicarea în  incidente și să solicite imediat intervenţia jandarmilor atunci când situaţia o impune.

Totodată, jandarmii clujeni vor  fi prezenți și la One Festival, primul festival de manele din România, din comuna Cămărași, dar și în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice adiacente, unde vor acționa pentru informarea și îndrumarea turiștilor, dar și pentru a interveni în cazul producerii unor incidente nedorite.

Informații utile despre zonele montane și condițiile meteo, le puteți obține accesând acest link.

Comenteaza