Joc periculos! Tânără de 17 ani, reținută de polițiști după ce a mințit că a fost drogată și violată

Joc periculos! Tânără de 17 ani, reținută de polițiști după ce a mințit că a fost drogată și violată

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, o tânără de 17 ani care a indus în eroare organele judiciare, afirmând că ar fi fost drogată și violată în orele în care a fost dată dispărută de la domiciliu.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Apahida au reţinut, joi, o tînără, în vârstă de 17 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, pentru reclamarea unor aspecte false.

"În fapt, la data de 15 februarie a.c, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Apahida au fost sesizați despre faptul că o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Cojocna, județul Cluj, a plecat în data de 14 februarie a.c., în jurul orei 21.00 de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors", transmite IPJ Cluj.

Polițiștii au desfășurat activități investigative în vederea depistării celei în cauză, iar în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15.00, tânăra de 17 ani s-a întors acasă, aspecte sesizate de către reprezentanții legali ai acesteia.

Conform relatărilor celei în cauză, pe durata plecării de la domiciliu, aceasta s-ar fi aflat în municipiul Câmpia Turzii, alături de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiu, care ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta împotriva voinței sale și ar fi determinat-o să consume substanțe interzise.

În urma celor relatate, polițiștii au demarat cercetările şi au fost efectuate investigaţii, iar din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că cea în cauză ar fi reclamat în fals aspectele prezentate. Polițiștii continuă cercetările continuă în acest caz.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza