JOCURI DE PUTERE, DE LA CLUJ: Cum va fi continuată Autostrada Transilvania şi dacă, când şi cum va fi împărţită Transilvania pe regiuni

JOCURI DE PUTERE, DE LA CLUJ: Cum va fi continuată Autostrada Transilvania şi dacă, când şi cum va fi împărţită Transilvania pe regiuni
Nu rataţi de la 22:00, pe Realitatea TV, o ediţie specială a emisiunii Jocuri de Putere, cu Rareş Bogdan, în direct de la Cluj.

Cum va fi continuată Autostrada Transilvania şi care este strategia guvernului în ceea ce priveşte regionalizarea în Transilvania, dar şi dacă reorganizarea administrativ-teritorială se va mai realiza, după cea mai recentă decizie Curţii Constituţionale?

Sunt întrebările ale căror răspuns îl puteţi afla joi seara, în direct de la ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, fostul negociator şef al României cu UE, Vasile Puşcaş, şi alţi reprezentanţi ai mediului politic şi de presă din Transilvania, dar şi de la preşedinţii de Consilii Judeţene ai celor 5 judeţe peste care ar trebui să treacă la finalizare autostrada.

Ministrul Dan Şova se află la Cluj, unde va participa la o dezbatere pe tema Autostrăzii Transilvania.

Aşadar nu rataţi de la 22:00, pe Realitatea TV, o ediţie specială a emisiunii Jocuri de Putere, cu Rareş Bogdan, în direct de la Cluj.

TRANSMISIUNE SPECIALA:
"Jocuri de Putere" intre "Autostrada Transilvania" si "REGIONALIZARE"

Moldovenii si ragatenii cred despre ardeleni ca sunt mai cilvilizati dar prea lenti, mai de cuvant si au constiinta muncii. Ardelenii cred despre ei ca sunt mai descurcareti, mai smecheri dar si mai dispusi la vorbarie fara fapte pentru ca ar fi pus pe hartie o autostrada in urma cu zece ani si tot ce-au reusit sa obtina sunt doua bucatele de asfalt intre patru dealuri, un record mondial in materie de costuri si o caruta de minciuni electorale.

In aceasta seara, „Jocuri de Putere" se muta pe traseul "Autostrazii Transilvania" si in mijlocul regiunii istorice care fierbe in asteptarea enuntarii finale a conturului noilor regiuni. Invitatii lui Rares Bogdan sunt Dan Sova, ministrul Infrastructurii, omul care a reusit sa rezilieze contractul cu Bechtel, cel imposibil de reziliat de alti 5 ministri, Ioan Rus, primul ministru de Interne care a obtinut respectul caschetelor, dar si "nasul" autostrazii „Transilvania" si Vasile Puscas, cel care a purtat pe umeri povara negocierilor de aderare la Uniunea Europeana si trebuie sa le explice acum romanilor la ce le foloseste atata birocratie.

Alaturi de ei vor fi sefii consiliilor judetene care asteapta de zece ani minunea cu patru benzi.

Aflati in aceasta seara care sunt planurile actualului Guvern pentru ardeleni, cum arata din mijlocul Ardealului proiectul noii reorganizari administrativ-teritoriale si cand va fi ea posibila, dupa ce judecatorii Curtii Constitutionale au amanat cu un an agenda politicienilor cu privire la orice referendum validabil pe seama absenteismului generat de lehamite.

Nu ratati "Jocuri de Putere", o editie despre o "Autostrada" ce se transforma pe zi ce trece in himera si o "reorganizare administrativ-teritoriala" ce pare o noua minciuna electorala.

Comenteaza