JOS PERMISUL! Șoferi de weekend..., proba "parcare sincron"

JOS PERMISUL! Șoferi de weekend..., proba "parcare sincron"

Două mașini au ajuns "vedete" pe net după ce șoferii le-au parcat în același mod, ocupând câte două locuri din cele rezervate persoanelor cu handicap, în parcările a două supermaket-uri situate de o parte și alta a străzii, în Florești.

Caz interesant în parcările magazinelor Lidl și Mega Image de la sensul giratoriu din Florești... În aceeași zi și cam pe la aceeași oră, doi șoferi au reușit să atingă aproape perfecțiunea la sincronizarea parcărilor - ambele mașini negre, lucioase (mărimea nu prea contează acum...) au poposit, ca la comandă, taman în fața magazinului preferat, încălecând cu o nonșalanță de invidiat nu unul ci două locuri de parcare. Și orice fel de loc de parcare, ci din cele destinate persoanelor cu handicap, poate că aveau legitimație - nu știm, dar dacă nu.... 

Autorul uneia dintre postări confirmă sincronizarea celor doi: "Eram la Mega Image peste strada ....fotografiam alt "boss"  eu fiind persoana cu handicap... și vrând să parchez unde am tot dreptul ...din păcate ...l-am găsit pe nenea...cu o mașină care îmi place mie. ....eu ..din păcate am dreptul sa parchez pe acele locuri ...și acum nu am avut unde........și dacă era parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități...ok...dar lasă și la alții loc ...".

"în Florești...peste strada de primărie", a comentat cineva situația.

JOS PERMISUL! Șoferi de weekend... la proba "parcare sincron" la cumpărături

JOS PERMISUL! Șoferi de weekend... la proba "parcare sincron" la cumpărături

sursa foto: INFO TRAFIC CLUJ

Comenteaza